AlbWeb - Ndertim Faqe Interneti - Zhvillim Website - Fushata Marketingu - Zhvillim Aplikacion - SEO - Social Marketing - Design & Brand Identity | Design
144
archive,category,category-design-sq,category-144,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Design

E vështirë për tu besuar por, fundi i 2019 do të thot se po i afrohemi përfundimit të një dekade. Interneti ka ndryshuar dhe është rritur shumë në 10 vitet e fundit. Në disa vite trendet e dizanjit kanë ndryshuar duke shtyrë drejt krijimtarisë së shfrenuar...

Faqja juaj e internetit është përfaqësimi i drejtpërdrejtë i kompanisë suaj dhe personalitetit tuaj në internet. Nga ky këndvështrim, krijimi dhe mirëmbajtja e faqes web bëhet një mjet kryesor i informacionit nëse doni të keni një përshtypje sa më të mirë online. E vërteta është...