AlbWeb - Ndertim Faqe Interneti - Zhvillim Website - Fushata Marketingu - Zhvillim Aplikacion - SEO - Social Marketing - Design & Brand Identity | Blog
15487
page-template-default,page,page-id-15487,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Blog

Funksionalitetet e nje faqeje web

18 Qershor 2018

Faqja juaj e internetit është përfaqësimi i drejtpërdrejtë i kompanisë suaj dhe personalitetit tuaj në internet. Nga ky këndvështrim, krijimi dhe mirëmbajtja e faqes web bëhet një mjet …

56f8005713e54efc8bd7cf857f55070a

Shfletuesi Chrome shënon faqet jo-HTTPS si “jo të sigurta”

16 Qershor 2018

Pas shumë vitesh, Google do të identifikojë faqet e internetit të pa sigurta në shfletuesin Google Chrome duke filluar nga mesi i verës së këtij viti. Korrik 2018, do të jetë muaji i ndryshimeve …

flat-design-header-min

Përse faqja juaj ka nevojë për këtë përditësim dizajni

13 Qershor 2018

Dizanji Flat ( i sheshtë ) është nje stil grafik i cili përdor karakteristika minimaliste dy dimensionale. Ky trend i dizenjimit pati fillesat e tij në “web 2.0 design” në vitin 2000…

isometric-icons-trend

Dizanji Isometrik : Një trend i ri

2 Qershor 2018

Ikonat janë pjesa integrale e një faqe interneti. Teksa ikonat janë përdorur në mënyrë të shpeshtë për të përmirësuar anën estetike të një faqeje, kanë ndryshuar pamjen e tyre duke u kthyer në stilin isometrik…

6 Trendet e Dizanjit web për 2018

22 May 2018

Cilat ishin tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2017 dhe çfarë do të jetë risi në vitin 2018? Kjo nuk ka të bëjë me ndjekjen domsdoshmerisht te trendit: është për të marrë në konsideratë se ku…

30% e faqeve të internetit tashmë ndërtohen mbi WordPress

22 May 2018

Kjo është sipas W3Techs, një shërbim i drejtuar nga firma austriake e konsulencës Q-Success që anketon 10 milionë faqet më të mira të renditura në Alexa…

Rritja e të Ardhurave Përmes Bazave të Dizanjit

22 Maj 2018

Përvoja e përdoruesit (UX) është përvoja e përgjithshme që ka një vizitor në një faqe interneti, në një program ose në një aplikacion mobile. Nuk është një element i vetëm i dizajnit apo paraqitjes që përcakton përvojën …

Përse ju nevojitet patjetër Google Street View për biznesin tuaj?

31 Korrik 2018

Harta virtual e botës cdo ditë e më shumë zgjerohet. Teknologjia e njohjes së vendeve të ndryshme në botë përmes virtualizimit tashmë është e pranishme dhe kjo falë Google. Mënyra sesi njerëzit kërkojnë, zbulojnë dhe lundrojnë në internet është tashmë e lidhur ngushtë me realitetin virtual …