AlbWeb - Ndertim Faqe Interneti - Zhvillim Website - Fushata Marketingu - Zhvillim Aplikacion - SEO - Social Marketing - Design & Brand Identity | Rreth Nesh
15508
page-template-default,page,page-id-15508,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Rreth Nesh

Ne ditet e sotme dixhitalizimi eshte nje dukuri qe nje menyre apo ne nje tjeter na terheq ne vorbullen e vet dhe pakuptuar, nje pjese te mire te kohes tone e kalojme duke shfletuar ne internet. Ne kete menyre te jesh i dukshem dhe prezent ne te per nje biznes eshte jo thjesht e nevojshme por e domosdoshme. Ne jemi ketu per t’ju thjeshtuar punet. AlbWeb e nis aktivitetin e saj ne vitin 2009 si nje zyre informatike qe nderton faqe interneti per bizneset. Ne ju ofrojme nje cikel te mbyllur sherbimesh persa i perket identitetit te kompanise tuaj online, duke vene ne jete projektet tuaja. Si realizohet kjo? Per ne eshte fare e thjeshte. Fale nje stafi te specializuar dhe gjithmone ne kerkim te metodave te reja e sa me efektive per te arritur nje parqitje sa me dinjitoze online per biznesin tuaj.  

AlbWeb sjell në tregun shqiptar të gjitha llojet e tipologjive te faqeve duke nisur nga ato standarte e deri tek ato B2B. Ne baze te nevojes te biznesit tuaj ne ju mundesojme faqe interneti per hotelerine me sistem rezervimi online te avancuar, faqe interneti per shit-blerje  makinash ose dhenie me qera me siteme rezervimi online, faqe per imobiliare, faqe per agjensi turistike, faqe per autokoncesionare, faqe E-Commerce per shitje online si dhe sisteme faqesh internet B2B & B2C.

Fillimisht behet nje analize e biznesit dhe percaktohet sistemi  i faqes se internetit per te cilen ky biznes ka nevoje duke marre ne konsiderate kerkesat e klientit si dhe duke shfrytezuar eksperiencen e faqeve web per ate profil biznesi . Ne baze te kesaj analize dizenjohet nje faqe userfriendly dhe responsive ne menyre qe imazhi juaj te jete sa me i plote online. Ne kete menyre vizitoret e faqes tuaj do te ndihen sa me komfort ne te dhe do te mund ta aksesojne informacionin qe ju nevojitet te marrin, sa me thjesht dhe ne nje kohe sa me te shkurter. Ky do te jete nje medium komunikimi shume eficent per biznesin tuaj.

Pasi faqja juaj eshte perfunduar dhe lancuar online, ne ju sygjerojme nje plan te avancuar marketingu per te terhequr prane jush sa me shume kliente potenciale dhe per rritur numrin e klienteve reale te kompanise. Ne baze te fjaleve kyce si mund te kerkoje dikush per biznesin tuaj ne mundesojm per ju SEO (optimizim ne motorret e kerkimit), ju mundesojme certifikata sigurie faqeve tuaja (https), realizojme Google Street View si partnere zyrtare te Google si dhe gjithashtu Google My Business.

Misioni yne eshte te shfrytezojme teknologjine aktuale te kohes per te qene gjithmone ne te njejtin hap me zhvillimin e teknologjise. Per ne eshte e rendesishme  te jemi gjithmone prane klienteve tane duke i suportuar ata ne pranine e tyre online

Vizioni yne eshte te shtojme gamen e sherbimeve online qe ne ofrojme per programe specifike sipas profilit te biznesit.