AlbWeb - Ndertim Faqe Interneti - Zhvillim Website - Fushata Marketingu - Zhvillim Aplikacion - SEO - Social Marketing - Design & Brand Identity | Ndertim Faqe Interneti
Ne ndertojme faqe interneti profesionale dhe responsive per biznesin tuaj.
Ndertim Faqe Interneti - Zhvillim Website - Fushata Marketingu - Zhvillim Aplikacion - SEO - Social Marketing - Design & Brand Identity
15480
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15480,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Shërbime

Faqe Responsive

Dizenjimi responsiv bën të mundur që faqja juaj të ndryshojë përmasat në mënyrë automatike, në varësi të ekranit ku aksesohet.

Optimizim në Motorrët e Kërkimit

SEO është një praktikë e rritjes së pozicionimit të faqes suaj të internetit në  motorrët e kërkimit si: Google, Yahoo, etj

E-Commerce

E-Commerce përfshin një shumëllojshmëri mënyrash të shitjes së produkteve apo shërbimeve të bizneseve, në formën e dyqaneve online.

Faqe Responsive

Dizenjimi responsiv bën që faqja juaj të ndryshojë përmasat në mënyrë automatike, në varësi të ekranit ku aksesohet.

Optimizim në Motorrët e Kërkimit

SEO është një praktikë e rritjes së pozicionimit të faqes suaj të internetit në  motorrët e kërkimit si: Google, Yahoo, etj

E-Commerce

E-Commerce përfshin një shumëllojshmëri mënyrash të shitjes së produkteve apo shërbimeve të bizneseve, në formën e dyqaneve online.

Marketing në Rrjetet Sociale

Marketingu në rrjetet sociale përdoret në platforma të ndryshme për të promovuar një produkt apo shërbim.

Menaxhimi i Përmbajtjes

Një Sistem i Menaxhimit të Përmbajtjes ose CMS ju lejon të menaxhoni faqen tuaj të internetit vetë me njohuri bazë.

Web Site Hosting

Hostimi profesional i faqeve të internetit i mundëson biznesit tuaj të këtë suport teknik dhe siguri të lartë.

Marketing në Rrjetet Sociale

Marketingu në rrjetet sociale përdoret në platforma të ndryshme për të promovuar një produkt apo shërbim.

Menaxhimi i Përmbajtjes

Një Sistem i Menaxhimit të Përmbajtjes ose CMS ju lejon të menaxhoni faqen tuaj të internetit vetë me njohuri bazë.

Web Site Hosting

Hostimi profesional i faqeve te internetit i mundeson biznesit tuaj te kete suport teknik dhe siguri te larte.

Google Street View

Tashmë me Google Street View ju mund te keni pamje panoramike nga pozicione të ndryshme të biznesit tuaj.

Google My Business

Google My Business ndihmon bizneset dhe organizatat të menaxhojnë prezencën e tyre online në Google, duke përfshirë Search dhe Maps.

Certifikatë Sigurie

Certifikata e Sigurisë (HTTPS), lejon lidhje të sigurtë nga një web server tek një shfletues për përdorimin e kartave të kreditit, shkëmbimin e informacioneve, autentifikimet etj.

Google Street View

Tashmë me Google Street View ju mund te keni pamje panoramike nga pozicione të ndryshme të biznesit tuaj.

Google My Business

Google My Business ndihmon bizneset dhe organizatat të menaxhojnë prezencën e tyre online në Google, duke përfshirë Search dhe Maps.

Certifikatë Sigurie

Certifikata e Sigurisë (HTTPS), lejon lidhje të sigurtë nga një web server tek një shfletues për përdorimin e kartave të kreditit, shkëmbimin e informacioneve, autentifikimet etj.

Hotele

Ofrojme faqe interneti për hotele me sistem rezervimi online për të rritur rezervimet dhe për ti menaxhuar ato.

Imobiliare

Ofrojmë faqe interneti për agjensi imobiliare me filtra specifik të karakteristikave të pronave për të bërë të mundur aksesimin e shpejtë nga vizitori.

Autokoncesionale

Ofrojmë faqe interneti për autokoncesionarë për shitje ose dhënie me qera të të gjitha llojeve të makinave me mundësi pagese online.

Hotele

Ofrojme faqe interneti për hotele me sistem rezervimi online për të rritur rezervimet dhe për ti menaxhuar ato.

Imobiliare

Ofrojmë faqe interneti për agjensi imobiliare me filtra specifik të karakteristikave të pronave për të bërë të mundur aksesimin e shpejtë nga vizitori.

Autokoncesionale

Ofrojmë faqe interneti për autokoncesionarë për shitje ose dhënie me qera të të gjitha llojeve të makinave me mundësi pagese online.

B2B

Ofrojmë sisteme B2B përmes të cilave ju i ofroni mundësinë partnerëve tuaj të aksesojnë lehtësisht cmimet preferenciale të produkteve tuaja.

Agjensi Turistike

Ofrojmë faqe për agjensi turistike me filtra specifikë për destinacionet dhe paketat e ofruara për tu siguruar që cdo vizitor do të gjejë pushimet e ëndrrave.

ERP

Ofrojmë faqe interneti për institucione të ndryshme dhe organizata duke ofruar prezantim të plotë të aktiviteteve të tyre.

B2B

Ofrojmë sisteme B2B përmes të cilave ju i ofroni mundësinë partnerëve tuaj të aksesojnë lehtësisht cmimet preferenciale të produkteve tuaja.

Agjensi Turistike

Ofrojmë faqe për agjensi turistike me filtra specifikë për destinacionet dhe paketat e ofruara për tu siguruar që cdo vizitor do të gjejë pushimet e ëndrrave.

ERP

Ofrojmë faqe interneti për institucione të ndryshme dhe organizata duke ofruar prezantim të plotë të aktiviteteve të tyre.