AlbWeb - Ndertim Faqe Interneti - Zhvillim Website - Fushata Marketingu - Zhvillim Aplikacion - SEO - Social Marketing - Design & Brand Identity | admin
1
archive,author,author-admin,author-1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Author: admin

Hard to believe, but 2019 means we’re heading into the final chapter of the decade. The internet has grown and changed a lot in the past ten years: we’ve seen the reign of mobile, the introduction of AR, VR, AI, AMP and many other acronyms....

E vështirë për tu besuar por, fundi i 2019 do të thot se po i afrohemi përfundimit të një dekade. Interneti ka ndryshuar dhe është rritur shumë në 10 vitet e fundit. Në disa vite trendet e dizanjit kanë ndryshuar duke shtyrë drejt krijimtarisë së shfrenuar...

Faqja juaj e internetit është përfaqësimi i drejtpërdrejtë i kompanisë suaj dhe personalitetit tuaj në internet. Nga ky këndvështrim, krijimi dhe mirëmbajtja e faqes web bëhet një mjet kryesor i informacionit nëse doni të keni një përshtypje sa më të mirë online. E vërteta është...

Your website is the direct representation of your company and your personality online. In this view, website creation and maintenance becomes a main tool of information if you want to have a professional, precise and knowledgeable impression online. The truth is that the success of...