AlbWeb - Ndertim Faqe Interneti - Zhvillim Website - Fushata Marketingu - Zhvillim Aplikacion - SEO - Social Marketing - Design & Brand Identity | Ofertat e Fundvitit
15778
page-template-default,page,page-id-15778,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Ofertat e Fundvitit

STANDART

Aktivizim Licensa Magic 2.0

Prerje Grafike

10 Menu Qendrore

Menu dytesore ( pa limit )

Motor kerkimi i brendshem

Shfaqje galerise paraprake

Moduli i te rejave

Google Maps Aktive

Multilingua (+1)

Header i animuar

Moduli i katalogut

4 e-mail te personalizuara

Hedhje materialit fillestar 5A4

Trajnim personeli

VERTIKALIZIM

Aktivizim Licensa Magic 2.0

Personalizim & Vertikalizim

Prerje Grafike

10 Menu Qendrore

Menu dytesore ( pa limit ) 

Motor kerkimi i brendshem

Modul i te rejave

Google maps aktive

Multilingua (+2)

Banera

Header i animuar

Funksionalitete & Personalizime

5 e-mail te personalizuara

Hedhje e materialit fillestar 10A4

Trajnim personeli

E-COMMERCE

Aktivizim Licensa E-Commerce

Personalizim Grafik

Prerje Garfike

10 Menu Qendrore     

Menu dytesore (pa limit)

Motor kerkimi i brendshem 

Moduli i te rejave

Google maps aktive

Statistike e Avancuar  

Multilingua (+2) 

Banera

Header i animuar

Sistem Shitjesh Online

Menazhim i produkteve dhe dyqanit

Sistem i Pagesave Online

5 e-maile te personalizuara  

Hedhje materialit fillestar 10A4

Trajnim personeli 

AKTIVIZIM FALAS PER JU :

Çertifikatë sigurie HTTPS
Google My Business
Google Analytics

AKTIVIZIM FALAS PER JU :

Çertifikatë sigurie HTTPS
Google My Business
Google Analytics